27 de febrer a les 19 h

Presentació del llibre “Quadricromia al blanc”, d’Antònia Sabater Bilbeny

Presentat per Rodolfo del Hoyo, amb Dolors Vinyoles i Albert López Vivancos

Organitza: Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli

“Antònia Sabater Bilbeny, que ja havia donat prova en les obres anteriors de la seva destresa poètica, ha entomat el repte demostrant que posseeix aquella habilitat que consisteix a penetrar el fons de les coses amb una mirada alhora crítica i empàtica (…).

Us disposeu a encetar el recorregut a través d’un poemari de to confidencial però de vibració intensa, que combina encertadament un receptacle de tall clàssic amb una sensibilitat de fons inequívocament contemporània.”

(Text extret de la web de Pont del Petroli)

Badalona, 1947. Aquesta autora ha alternat la seva activitat empresarial amb una intensa vocació literària, consolidada a l’Ateneu Barcelonès. A mitjans dels anys 90 va crear un grup estable al Pati Llimona de Barcelona que oferia regularment produccions poètiques dramatitzades. Aquesta activitat divulgativa es manté viva, ara en solitari com a rapsoda, amb intervencions en biblioteques, centres cívics, llibreries i festivals poètics, molt especialment del Garraf, on forma part del grup Cor Literari de Sant Pere de Ribes. Participa com a actriu en les posades en escena de la companyia de teatre popular TeclaSmit de Tarragona: un compendi d’estímuls personals que conflueixen en el nucli central de la paraula.