Del 15 de setembre fins al 21 de novembre

Exposició: 10 anys d’escultura.Taller BDN

Exposició: 10 ANYS D’ESCULTURA. Taller BDN

Amb motiu del desè aniversari del taller BDN d’escultura, deu parelles d’escultors del taller i poetes relacionats amb l’Espai Betúlia, han treballat conjuntament en els deu  projectes artístics que ara es presenten. El diàleg entre l’escultor i el poeta ha estat intens i el resultat, com es pot veure en aquesta mostra, tot un èxit: varietat de formes i concepcions, plasticitat, intensitat lírica, profunditat de pensament…

Les parelles d’escultor i poeta que han participat són les següents: Gerard Ballester i Marc Romera, Camí i Màrius Sampere, Meritxell Duran i Maria Antònia Massanet, Carlos Gavilán i Sònia Moll, Toshie Itabashi i Odile Arqué, Marina Rubio i Àngels Gregori, Miquel Samitier i Eduard Sanahuja, Ramón M. Teixidó i CAMÍ i Coloma Lleal, Rubén Verdú i José Antonio Arcediano, i Mariana Zamarbide i Martí Noy.

L’exposició s’inaugura el 15 de setembre a les 19 h. i es podrà veure fins al 21 de novembre. Així mateix, es faran les següents activitats complementàries:

29 de setembre (19.30 h):  Visita comentada.

20 d’octubre (19.30 h): Presentació del catàleg de l’exposició. Amb Màrius Sampere, Josep Maria Camí, Coloma Lleal i Ramón M. Teixidó i CAMÍ.

11 de novembre (19 h): Taula rodona i col·loqui. Escultura i poesia: una experiència. Amb alguns dels escultors i poetes participants.

En el següent enllaç podeu seguir el reportatge de la inauguració fet per Clara Bayo de Badanotis.

En el següent enllaç podeu seguir la conversa amb Josep Maria Camí, Bernat Puigdollers i Odile Arqué al programa Pensió Completa de Badalona Televisió