De l'11 de novembre al 24 de desembre

Exposició: «20 anys Pont del Petroli»

Aquest 2020 l’Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli fa vint anys d’existència. En tot aquest temps ha editat, entre poesia, teatre, narrativa i altres artefactes, més de 100 libres. A més d’això, amb la programació, any rere any d’activitats poètiques, ha esdevingut un dels referents culturals de Badalona, molt especialment amb el cicle de poesia de tardor «Poesia i cia…» que enguany compleix 14 edicions. Que una associació d’aquestes característiques, amb minvats recursos econòmics, hagi sobreviscut 20 anys, és tota una heroïcitat que cal celebrar i visualitzar.

Amb motiu del lliurament dels Premis Literaris 2020 al Museu de Badalona, el 15/12/2020 l’Espai Betúlia tancarà a les 17 h

Activitats complementaries:

(PENDENTS DE L’EVOLUCIÓ DE LES MESURES PER ATURAR LA COVID-19)
19 de novembre a les 19,30 h

Recital: VERSEMBLANCES

Poemes d’Antoni Robert amb acompanyament musical de Ferran Besalduch (saxo)

2 de desembre a les 19.30 h

Presentació del llibre

Uns quants nadals (i cap Cap d’any), de Coloma Lleal

16 de desembre a les 19,30 h

JOSEP GUAL 100 ANYS

Homenatge dels poetes del Barcelonès Nord

PROGRAMA DE L’EXPOSICIÓ

Totes les activitat se realitzaran seguint les mesures sanitàries oportunes, que inclouen el distanciament entre persones, per la qual cosa s’ha limitat l’aforament de la sala. Tot i el control d’aforament, l’entrada a l’exposició és lliure, però cal reserva prèvia per assistir a les activitats esmentades trucant al telèfon 934646255 o mitjançant correu electrònic (espaibetulia@badalona.cat).

_______________________________________

També et pot interessar