Del 16 de març al 24 de maig

Exposició: “Papers al vent. Sergi Marcos, una visió plàstica del haiku català”

A partir d’una tria personal de haikus del llibre Llum a les golfes. Una antologia del haiku modern i contemporani català, preparat per D. Sam Abrams, el pintor Sergi Marcos ha creat una col·lecció de collages que ens ofereixen la seva visió plàstica del haiku català. Per a la seva creació ha seguit la categoria estètica japonesa del «Wabi-sabi», fonamentada en els conceptes Zen de la simplicitat i la naturalitat, que fa referència a aquelles coses que tenen un acabat rústic, a tot allò que és incomplert, no permanent.

“Per a mi -diu Sergi Marcos- el haiku és molt proper a la tècnica del collage; em permet treballar i aprofundir en l’impacte del poema d’una manera fresca, intuïtiva i inspirada des d’un estat d’esperit neutre, fins i tot d’innocència per a l’epressió més genuïna”

L’exposició es podrà veure del 16 de març al 24 de maig de 2023

Inauguració: 16 de març a les 19,30 h

Activitats complementàries:

  • 18/04/2023 a les 19 h: Visita guiada amb l’autor
  • 03/05/2023 a les 19 h: Presentació del llibre Llum al es golfes. Una antologia del haiku modern i contemporani català, i recital de haikus.

Presentarà D. Sam Abrams Recitaran: Joan de la Vega, Bel Granya, Coloma Lleal, Sergi Marcos, Martí Noy, Jordi Pujol Nadal, Marcel Riera i Jordi Valls

  • 24/05/2023 a les 19 h: Visita guiada amb l’autor

Visites escolars i tallers a concertar per al cicle superior de Primària i 1er i 2on d’ESO. Informació al tel. 93 464 62 55

DÍPTIC DE L’EXPOSICIÓ