Del 9 d’octubre al 5 de desembre de 2014

Exposició “Joan Brossa: Escolteu aquest silenci”

L’exposició Joan Brossa: Escolteu aquest silenci mostra l’obra polièdrica de Joan Brossa partint de tres eixos: el compromís, la transformació i la mirada reflexiva.

«Escolteu aquest silenci» és un poema de Joan Brossa escrit l’any 1963. Uns mots que sintetitzen tota una trajectòria projectada en diferents gèneres i disciplines, en un context històric convuls i contrari a la llengua en què s’expressà i a les seves idees (la seva obra es desplega entre 1938 i 1998). El full de ruta del poeta és el de «caminar i oblidar». I en aquest camí obra sempre de manera compromesa, transforma la realitat màgicament i acondueix el lector o espectador cap a una reflexió crítica i irònica, amb uns elements mínims i senzills. En resum, Brossa ens força a una nova mirada per descobrir el silenci original a partir de les obres que s’exhibeixen en aquesta exposició.

L’exhibició d’aquesta exposició a l’Espai Betúlia és possible gràcies a la col·laboració entre la Fundació privada Joan Brossa, el programa d’itineràncies del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Badalona.

La mostra es podrà veure del 9 d’octubre al 5 de desembre de 2014.
La inauguració es farà el 9 d’octubre a les 19 h.

Aquí podeu veure el reportatge sobre l’exposició fet per Gina de Tera per al programa Pensió Completa de Televisió de Badalona