Del 9 de setembre al 31 d’octubre de 2013

Exposició “Res no és mesquí. Josep Guinovart i els poetes”

És conegut l’interès de Josep Guinovart per la poesia. Amb el títol d’un dels poemes emblemàtics de Joan Salvat-Papasseit, l’exposició Res no és mesquí. Josep Guinovart i els poetes aplega un conjunt d’obres realitzades com homenatge a alguns dels poetes més admirats pel pintor: Federico García Lorca, Joan Salvat-Papasseit, Pere Quart, León Felipe, José Hierro, Màrius Torres i Konstadinos Kavafis.
Les obres procedeixen de la col·lecció de la Fundació Privada Espai Guinovart, d’Agramunt,  i del Centre d’Obra Gràfica Josep Guinovart de Barcelona.
La mostra, que forma part del programa d’exposicions itinerants del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, està comissariada per Manuel Guerrero. Es podrà veure del 9 de setembre al 31 d’octubre de 2013. La inauguració es farà el 12 de setembre a les 19 h.

Per a més informació podeu consultar l’enllaç següent:
http://ves.cat/hiAe

DSC_0963
DSC_0972

Diverses imatges de l’exposició

P1
P2
P3

Alguns moments de la inauguració. A la primera fotografia, d’esquerra a dreta, el comissari de l’exposició Manel Guerrero, la filla del pintor, Maria Guinovart, Isabel Graña, responsable de l’Espai Betúlia, Bernat Solé, vicepresident de la Fundació Espai Guinovart i alcalde d’Agramunt, Joan Francesc Ainaud, subdirector de Promoció Cultural de la Generalitat de Catalunya i Montserrat Salgado, regidora de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Badalona

I l’exposició es va transformar en una bonica experiència pedagògica pels alumnes del CEIP Cervantes de Barcelona i el CEIP Sant Jordi de Badalona, ho podeu veure AQUÍ