Del 29 de novembre fins al 9 de febrer

La ferida lluminosa, s.l.

Amb un títol de clara inspiració sagarriana, un grup d’artistes autoanomenat La ferida lluminosa, s.l. (els artistes plàstics Rufino Mesa, Adelaida Murillo, Dolors Puigdemon, Assumpció Mateu, Rosa Cortés i les escriptores Glòria Bosch i Teresa Costa-Gramunt) ens proposen d’acompanyar-los en una particular experiència creativa.

L’obra parteix d’una colla de creadors que, havent realitzat el seu treball de manera individual, en un moment donat, troben punts de connexió en l’evolució d’aquest treball. Tots arriben a la conclusió que els canvis estètics que s’han produït en la seva evolució interna són producte d’un sotrac anímic que, més que superat, ha estat incorporat com a company de viatge en les trajectòries de cadascú. 

L’exposició, s’inaugura el 29 de novembre a les 19 h, i es podrà visitar fins al 09 de febrer. La mostra es completa amb tres diverses activitats vinculades.
Podeu visualitzar una mostra als següents enllaços: La ferida lluminosa, s.l (1) i La ferida lluminosa, s.l (2)

01

D’esquerra a dreta Isabel Graña (responsable de l’Espai Betúlia), Naomi Daniel (coordinadora de l’Àrea de Cultura i Ciutadania), l’escriptora Teresa Costa-Gramunt i les artistes plàstiques Assumpció Mateu, Adelaida Murillo, Rosa Cortés i Dolors Puigdemont en un moment de la inauguració.

DSC_0345
03
DSC_0346

A sota, diversos aspectes de la mostra.