De l'1 de març fins al 18 de maig de 2013

Manuel de Pedrolo…o la paraula feta imatge

Manuel de Pedrolo…o la paraula feta imatge (Recull de poesia concreta) és una exposició que presenta un Manuel de Pedrolo desconegut però altament suggerent i divertit. Després de les seves primeres experimentacions formals dins del món de la narrativa, l’autor va treballar en unes obres que s’emmarquen plenament dins del corrent anomenat poesia concreta. Unes creacions que podríem definir com la fusió de la plàstica i el llenguatge, amb un element comú: els signes.
Sota aquest concepte general l’exposició s’ordena a partir de tres àmbits:

Pedrolo eròtic: Ens permet conèixer un autor plenament alliberat que omple un dels flanc buits de la poesia experimental catalana: el del sexe.
Pedrolo jocs: Aplega poemes visuals que juguen amb la construcció i deconstrucció d’elements.
Sobres: Poemes realitzats a partir del reaprofitament de targetes que es transformen per crear una nova obra.
                                                              Carme   Bergés

La mostra s’inaugura l’1 de març de 2013 ales 19 h. i inclou una visita guiada a càrrec de la comissària de l’exposició Carme Bergés. Es podrà visitar fins al 18 de maig de 2013.
Així mateix es faran visites guiades, en dies a convenir, amb una proposta educativa per a alumnes de secundària. Els centres interessats han de posar-se en contacte amb l’Espai Betúlia.

Per a més informació veure programa sencer: dpticpedrolo.pdf

pedrolo05
pedrolo14

Un moment de la inauguració amb Adelais de Pedrolo, Isabel Graña, Carme Bergés i la Regidora de Cultura i Ciutadania Sra. Montserrat Salgado. A sota diverses imatges de l’exposició.

pedrolo15
pedrolo13
pedrolo16