Del 5 de març al 23 de maig

Menorca tot just ahir…i encara. Toni Vidal

L’exposició Menorca tot just ahir…i encara,  és el resultat de la unió de dos projectes diferents del fotògraf  Toni Vidal. El primer, Menorca Tot just ahir…retrata la Menorca dels any 60 i es pot trobar en un llibre ja editat del mateix títol. El segon projecte, Menorca encara, que es mostra aquí per primera vegada, és un retorn al mateix tema, en què recuperant l’esperit inicial trenta anys després, el fotògraf subratlla alguns dels aspectes que més l’interessen o bé remarca les diferències produïdes.

Les fotografies van acompanyades per poemes de Montserrat Abelló, Antoni Moll, Ricard Creus, Miquel Martí i Pol, José Corredor-Matheos, José Luis Giménez-Frontín, Montserrat Rodés, Miquel Desclot,  Pere Gomila, Sussana Rafart i Sònia Moll entre d’altres.

L’exposició, que s’inaugura el 5 de març (19 h), es podrà veure fins el 23 de maig i anirà acompanyada de dues activitat complementàries: una visita guiada amb Toni Vidal i José Corredor-Matheos (24 de març a les 19 h) i un recital de poetes menorquins (22 de maig a les 19 h).

Podeu consultar el programa sencer en l’ARXIU ADJUNT

I aquí podeu veure una Entrevista a Toni Vidal, feta per Anna Rovira per al programa Pensió Completa de Televisió de Badalona el dia 16 de març de 2015.