12 d'abril a les 19 h

Presentació de «Tres desitjos abans de morir. De la mort, el dol i la vida», d’Espartac Peran.

Amb l’autor i la periodista de TV3 Meritxell Ortiz.

“La mare ens havia demanat tres coses abans de morir. No en vam poder complir cap”. “A casa, la mort i el dol van seure amb tots a taula. Vaig créixer al costat d’uns pares marcats per la mort del seu primer fill. Era el meu germà gran. No el vaig poder conèixer, no vam coincidir en el temps, però és com si el conegués de tota la vida. La mort ens ha ocupat molts moments i pensaments. No esquivar-la ens ha fet aferrar amb força a la vida.”

Espartac Peran i Masafrets (Mataró, 1972), és periodista i presentador de Televisió de Catalunya. Els seus inicis en el món de la comunicació van ser en mitjans locals com ara Televisió de Mataró, Ràdio Argentona i Ràdio Arenys. Es va estrenar a TV3 a l’edició del TN, va presentar informatius i programes com Els matins, el concurs Bocamoll i va estar al capdavant del magazín diari Divendres. Actualment forma part de la direcció del concurs “Atrapa’m si pots”.

Organitza: La Campana / Penguin llibres

Col·labora: Llibreria Saltamartí.

Entrada lliure fins a completar l’aforament. Es recomana resèrva prèvia trucant al 934646255 o escrivint a espaibetulia@badalona.cat.