1 d'abril a les 19 h

Presentació del llibre «El país de l’altra riba», de Maite Salord

Presentaran: Margarida Abras (directora del Museu de Badalona), Isabel Graña (escriptora) i l’autora, Maite Salord

Organitza: Saltamartí llibres

El país de l’altra riba (III Premi Proa de Novel·la) ens explica de forma anacrònica tres històries aparentment desdibuixades i separades en el temps, però que es van entrellaçant gràcies a petites coincidències i casualitats que van succeint a les vides dels personatges principals: un aviador nazi, un jueu que fuig de la barbàrie feixista fins arribar a Alger, i la Marta i la Hanna durant la mobilització contra la guerra de l’Iraq. Una novel·la que parla de la memòria familiar, de les guerres del segle XX, de l’emigració i de les vides sacsejades pels grans episodis històrics col·lectius.

Maite Salord (Ciutadella de Menorca, 1965) és professora i membre de l’Institut Menorquí d’Estudis. Del 2011 al 2021, va ser consellera del Consell Insular de Menorca, institució que va presidir del 2015 al 2017. És autora de La mort de l’ànima (2007), finalista del premi Sant Jordi. Amb la novel·la L’alè de les cendres (2014) va recollir el testimoni dels vençuts el 1939 a les Illes Balears.

Sense restriccions d’aforament. Les places, però, són limitades i recomanem reserva prèvia escrivint a l’Espai Betúlia (espaibetulia@badalona.cat). L’ús correcte de la mascareta continua sent obligatori.