17 d'abril a les 19 h

Presentació del llibre «L’arbre i jo», de Blanca Bravo.

Amb Cristina Picazo (il·lustradora) i l’autora, Blanca Bravo.

Col·labora: Llibreria Saltamartí i Editorial Animallibres

La Mariavebaixabe té una relació molt especial amb l’avi, que l’ha cuidada des de petita perquè els pares sempre treballen. El iaio és un home feliç i ben original: pinta, esculpeix i inventa coses; però, sobretot, està enamorat dels arbres. La neta l’observa, l’imita i se l’estima amb tot el cor. Sense adonar-se’n, ha après de l’avi veritables lliçons de vida, d’una vida que no s’imagina sense ell.

Blanca Bravo Cela (Barcelona, 1972), és llicenciada en Filologia Hispànica i doctora en Literatura Contemporània per la Universitat de Barcelona. Compagina la docència i la creació literària. Ha conreat l’assaig, la biografia, la literatura infantil i l’àlbum il·lustrat. Amb la seva primera novel·la històrica, La otra vida (2016), va guanyar el «III Premio Literario Marta de Mont Marçal»; i amb la segona, Las dos manos de Cervantes (2022), ha estat finalista del «Premio Edhasa de Novela Histórica». Ha publicat també la novel·la juvenil El pitjor equip del món (2020) i l’àlbum Mi silencio (2021), amb il·lustracions de Laia Carrera. Ara torna a la novel·la juvenil en català amb L’arbre i jo.

Cristina Picazo (1969, Barcelona), després d’estudiar Belles arts, es va dedicar durant molts anys a fer classes de gravat, pintura i plàstica per a nens i adults. Des de 1999 es dedica exclusivament a la il·lustració i a crear llibres de manualitats per a nens. Ha publicat i il·lustrat una cinquantena de llibres de text, de plàstica, d’art contemporani dirigit a nens, de cançons de bressol, i de lectura infantil i juvenil amb les editorials Animallibres, Baula, Cruïlla, Algar, Edicions B, entre d’altres. Ha obtingut gran popularitat amb el còmic Maestra de pueblo. La escuela vaciada.

Entrada lliure fins a completar aforament.