29 de maig a les 19 h.

Presentació del llibre “Qui parla i qui calla. Comunicació i (des)igualtat entre dones i homes”, d’Irene Yúfera, Estrella Montolio i Elisa Rosado.

Les coautores Irene Yúfera i Elisa Rosado conversen amb Iban Mañas, professor de la Universitat de les Illes Balears.

«Les propostes en aquest llibre van molt més enllà de la llengua. Hi descobrirem què podem fer en l’àmbit comunicatiu per aconseguir una societat més igualitària.» M. Carme Junyent.

Irene Yúfera és lingüista, consultora en comunicació i professora associada al Departament d’Educació Lingüística i Literària de la Universitat de Barcelona. També fa classes d’escriptura al Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya i a l’escola de Lolita Bosch.

Estrella Montolio es catedràtica de Llengua Espanyola a la Universitat de Barcelona i experta en comunicació. Ha publicat nombrosos articles i llibres sobre aquest àmbit i fa molta activitat divulgadora en diversos mitjans.

Elisa Rosado és doctora en Ciències de l’Educació i professora i investigadora a la Facultat d’Educació i la Facultat de Filologia i Comunicació de la Universitat de Barcelona. Actualment, coordina el Màster de Formació de Professors d’Espanyol com a Llengua Estrangera a la mateixa universitat. Ha participat en nombrosos projectes de recerca sobre adquisició del llenguatge. 

Organitza: Associació Veïnal Juan Valera, Eumo Editorial i Abacus Badalona.

Entrada lliure fins a completar aforament