24 de novembre a les 19 h

Presentació dels llibres “Benvinguts a The Purpurin Factory!” i “M’he deixat l’esmorzar a casa”, d’Albert López Vivancos

Col·labora: llibreria Abacus

En una ciutat grisa on la majoria dels habitants són víctimes d’una gran injustícia social, la família Foscor busca feina per poder sobreviure. Acaba d’obrir les portes una nova fàbrica, i els Foscor s’hi presenten per provar sort, tot i que no gaire convençuts. Els contracten de seguida, i això els estranya molt. A The Purpurin Factory tot brilla per fora, però per dins les coses són ben diferents.

A l’Abel sempre li havia agradat molt l’escola, ho passava molt bé i no hi havia cap assignatura que se li fes pesada. Últimament, però, no li venia gens de gust anar-hi, i sobretot patia a l’hora de l’esbarjo. La frase que solia dir a la mestra era: «M’he deixat l’esmorzar a casa». Però el problema era que, com que tenia tanta gana, si no esmorzava no es podia concentrar en res fins a l’hora de dinar.

Albert López Vivancos (Badalona, 1965) és actor, dramaturg i director teatral, però sobretot li agrada escriure i anar a la recerca de personatges i històries. Entre els seus llibres destaquen Em dic Saül i soc un noi normal i Els gegants no tanquen els ulls.