19 d'abril a les 19 h.

Presentació d’«Els pecats de la xona i tot allò que la Moreneta ens perdona», de Laura Fa i Marta Pontnou

Les autores conversaran amb l’escriptora Sílvia Soler

Col·labora: llibreria Saltamartí

Diuen les autores d’aquest llibre: “Catalanes, el vostre dia a dia amb les criatures, els amants, les parelles, la feina, la declaració de la renda i els grups de WhatsApp se us fan una muntanya més alta que la de Montserrat? Aquest és el llibre definitiu per expiar els vostres pecats amb humor i alegria!”

«Nosaltres no volem horaris fixos, volem papallonejar, moure’ns amunt i avall. No volem que ens lliguin a una cadira durant vuit hores sense aixecar els ulls de l’ordinador. Nosaltres volem un país, un epígraf, un amant de metre noranta i una feina on anar a lluir els nostres cervells i la nostra darrera compra d’armari».

Laura Fa (Barcelona, 1974) és llicenciada en Història i Periodisme. Va començar la seva carrera televisiva al programa Arucitys, de 8TV. És col·laboradora de programes de crònica social i premsa del cor a Telecinco, RAC1, TV3 i Catalunya Ràdio. Codirigeix “Mamarazzis”, el pòdcast revelació d’El Periódico de Catalunya.

Marta Pontnou (Santa Coloma de Queralt, 1980) va estudiar el grau superior de Producció Audiovisual i la llicenciatura d’Humanitats. És assessora d’imatge, col·laboradora en diversos mitjans de comunicació en temes de pressió estètica i columnista d’èxit al digital de cultura Núvol. És autora del llibre Sexe ficció.

Entrada lliure fins a completar aforament. Es recomana reserva prèvia trucant al 934646255 o escrivint a espaibetulia@badalona.cat.