26 d'abril a les 20 h

“Parmicel”, concert musical i poètic

Dins del cicle de poesia “De tants dits”

Cal reserva prèvia trucant al tel. 93 464 62 55 o escrivint a espaibetulia@badalona.cat

Concert musical i poètic que connecta peces de música barroca d’autors com Bach, Vivaldi, Händel, Hotteterre i Purcell amb poemes de Màrius Sampere, Felícia Fuster i Empar Sáez.

Intèrprets:

Noemi Martínez Agell (tiorba)

Mercè López Gausa (flautes de bec)

Empar Sáez (rapsoda)

Parmicel és el nom del grup que neix el 2020 compost per les intèrprets Noemí Martínez Agell (tiorba), Mercè López Gausa (flautes de bec) i la poeta i rapsoda Empar Sáez.

Noemí Martínez Agell (Barcelona,1960). Estudis musicals al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Estudia flauta de bec i es gradua amb el títol de l’especialitat. Més tard, estudia llaüt i tiorba al Conservatori de Toulouse on obté el “Diploma de Música Antiga”. Ha tocat en diverses agrupacions, entre elles, Ressonet, Arie Musicali, Stella Splendens i Diatessaron. Ha realitzat concerts per tot l’Estat espanyol, Portugal, Suïssa, Alemanya, Itàlia, França i els Estats Units. Actualment, combina la seva activitat concertística amb l’activitat docent com a professora de música.

Mercè López Gausa (Barcelona, 1963). Estudia Flauta de bec amb Romà Escalas al Conservatori Superior de Música de Barcelona on es gradua amb el Títol Superior. Amplia coneixements al Hanzehogeschool Conservatorium de Groningen, Holanda, i obté el títol de “Docerent Musicus”. Té també estudis de piano, clavicèmbal, cant i direcció coral. Com a concertista ha actuat per Catalunya, Itàlia i Holanda amb diverses formacions dedicades a la interpretació de música antiga. Actualment, treballa a l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i Conservatori de Sant Cugat del Vallès.

Empar Sáez (Pertuis, Provença, França, 1963). És metgessa especialista en Anatomia Patològica, poeta i activista cultural. Ha publicat tres llibres de poesia: Dona i ocell (Denes, 2014; XXXI Premi Manuel Rodríguez Martínez- Ciutat d’Alcoi), Quatre arbres (Viena Edicions, 2016; 39a edició Premi de Poesia Catalana Josep Maria López-Picó) i Òrbita (Tanit Poesia, 2020). Manté el bloc de poesia i fotografia Enfilant finestres. És membre fundadora del grup de poesia Reversos, que organitza recitals i converses literàries a l’Espai VilaWeb de Barcelona.

També et pot interessar